Om Anders Storgaard

Jeg er 27 år gammel og bor på Julius Valentiners Vej i Lindevang. Mit liv startede på et hospital i den anden verden i den australske by Perth, hvor jeg blev født af danske forældre.

Fra jeg blev 11-år har jeg været politisk aktiv og meldte mig ind i Det Konservative Folkeparti på grund af mit politiske idol Connie Hedegaard, der inspirerede mig til politisk handling. Jeg gider ikke politisk fnidder og fastlåste ideer om hvad man skal mene som “rød” eller “blå”.

Til daglig læser jeg på kandidaten i Statsklundskab med særlig fokus på internationale relationer, og har et studiejob som henholdsvis radiovært og som studentermedhjælper hos fagforeningen Dansk Metal. Tidligere har jeg blandt andet arbejdet med bæredygtigt infrastruktur og klima som studentermedhjælper i den politiske organisation “STRING”, siddet i Det Konservative Folkepartis Klima Tænketank og været Landsformand for Konservativ Ungdom. 

Jeg sidder også i bestyrelsen i “Dansk-Kina Kritisk Selskab”, som jeg er medstifter af og som har særligt fokus på Kinas menneskerettighedskrænkelser og at støtte demokratikampen i Hong Kong. Her har jeg blandt andet hjulpet demokratiforkæmperen Ted Hui i sikkerhed i Vesten.

Læs mere om min politik her